2009-06-22

BK Děčín - změny kádru  

0 komentářů

Bronzový tým minulého ročníku Mattoni NBL BK Děčín ohlásil první změny kádru do další sezony. Fanoušky jistě potěší prodloužení smlouvy letité ikony bojovníka Míry Soukupa, který se rozhodl rvát v Děčínských barvách ještě nejméně dvě sezony. Neméně dobrou zprávou je i udržení Willa Hatchera, vynikajícího Amerického rozehrávače, na jeden rok. V kádru zůstává i Admir Alič, který přišel v průběhu minulé sezony a své kvality by měl letos prokázat.

Udržet se nepodařilo bezkonkurenčně nejlepšího trojkaře uplynulé sezony Pavla Miloše, který odchází do Pardubic a Jirku Holandu, který odchází zůročit svůj talent do Brna. Pavel Prach se po zranění nedokázal ani přiblížit své někdejší formě a hledá si nové angažmá, stejně tak jako Tarvis Williams.

Jako jednoho z možných lídrů v nové sezoně si manažer Lukáš Houser a trenér Pavel Budínský vybrali čerstvého mistra Slovenska, kapitána Nitry Andreje Červenku, jehož sledují už dva roky. Podkošovou sestavu by měl posílit 209 cm vysoký pivot Jaromír Fohler loni působící v Chomutově. Oba čtyřiadvacetileté borce doplní tři junioři, čímž se klub snaží dostát svému předsevzetí kádr omladit. Kostrou týmu zůstávají Kuba a Pavel Houškové, Mára Balík, Antonín Pištecký. Borci začínají přípravu a fanoušci se těší.


Co dál?

Nebo můžete přidat stránku do záložek:

pridej.cz

Podobné články na téma



0 komentářů: v “ BK Děčín - změny kádru

Okomentovat